If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги при мен не се получава изключих и двете букси и настройките от менюто не ми се променят.не мога да задам нищо освен часовите пояси и лятно/ зимно време...
Колеги при мен не се получава изключих и двете букси и настройките от менюто не ми се променят.не мога да задам нищо освен часовите пояси и лятно/ зимно време...
Да преговорим цялата процедура, за да няма грешка:
1 - буксата на навигацията трябва да е изключена
2 - пускаме ICS - а
3 - натискаме бутона "trip"
4 - избираме "settings"
5 - избираме "date/time
6 - избираме "settings"
7 - в новото меню натискаме "settings", при което маркерът се позиционира върху часовете............
8 - след настройката на времето, натискаме "start"
9 - излизаме с "go back" от всички подменюта.
Всичко е наред моя грешка. Не ме пускаше в ''Settings'', след откачането на буксите и вчера сглобих набързо всичко днес изчаках на контакт около минута и ми се появи. Влезнах и всичко е ОК. Мерси
Значи пробвах това със изключването на навигацията от зад в багажника но не се получи да си го настроя ръчно.. мога само със часовите пояси да го сменям и са доста различни от нашето време ? някакви други идей ?
Значи пробвах това със изключването на навигацията от зад в багажника но не се получи да си го настроя ръчно.. мога само със часовите пояси да го сменям и са доста различни от нашето време ? някакви други идей ?
И аз един път имах подобен случай, но се оказа че това е начина. Просто явно трябва да се изчака след като се откачи навигацията или да се извади и сложи пак ключът. Няма друг вариант за ръчно сверяване на часовника. Просто изключи кабелите на навигацията и ще ти се активира менюто.
Comment